Elektrische oplossingen
voor de toekomst


Van volledig elektrische truck tot de nieuwe elektrische MAN TGE en de nieuwe Lion City eBus, ze zijn allemaal te zien in Hannover. MAN is één van de eerste fabrikanten die volledig elektrische oplossingen presenteert voor alle logistieke toepassingen in de stad, van 3 tot 26 ton.

MAN Digital Services


Digitalisering helpt u uw bedrijf te optimaliseren. MAN helpt u hierbij met MAN Digital Services. De services zijn onverdeeld in de volgende categorieën: basisdiensten en services voor het onderhoudsmanagement om de voertuiganalyse, -prestatie en kilometrage te optimaliseren. U gebruikt met MAN Digital Services uw MAN economischer, ecologischer, veiliger en comfortabeler dan ooit én MAN verzekert u ook een hogere bezettingsgraad en meer productiviteit. Meer weten? Maak kennis met onze digitale services op de IAA in Hannover.

PLATOONING technologie in ontwikkeling


Samen met DB Schenker werkt MAN aan zelfrijdende vrachtauto's. Een innovatieve manier om logistieke processen veiliger, efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Platooning is een systeem waarbij vrachtwagens in een konvooi gekoppeld worden en zich aan elkaar aanpassen. De voorste bepaalt en de rest volgt. Kom meer te weten over dit unieke project tijdens de IAA.

Uiteraard zijn er nog meer innovaties zoals zelfrijdende trucks voor wegwerkzaamheden die als doel heeft wegwerkers te beschermen, nieuwe bedrijswagens en bestelbussen. Al deze innovaties zijn te zien in Hannover.