Jubileumjaar Roordink Bedrijfswagens


Een jubileum moet gevierd worden en dat gaan we ook doen!

“Wij zijn oprecht trots en dankbaar voor wat we de afgelopen 35 jaar bereikt hebben.”

Bert Roordink

Dit jaar is het precies 35 jaar geleden dat het bedrijf werd gestart door Gijs en Gerrie Roordink. Bert: ‘’Mijn ouders zijn gestart met een team aan medewerkers die met veel passie en gedrevenheid klaar stonden voor onze klanten.’’

Bert vervolgd: "Dat we dankzij dit teamwork en onze snel groeiende, trouwe klantenkring in de afgelopen 35 jaar zo hebben mogen doorgroeien, konden we toen nog niet bedenken. Daar zijn we oprecht trots op en heel erg dankbaar voor, waarbij het gemis van de grondlegger van ons bedrijf, mijn vader Gijs, voelbaar is."


Jan: "Zo wordt in dit online magazine een eerste jubileum actie aangekondigd en volgen er later meer. Maar los van de acties en festiviteiten, zal het vooral onze uitdaging worden om u elke keer te blijven verrassen met de passie, gedrevenheid en slagkracht die u van ons gewend bent en mag blijven verwachten. Wat dat betreft kijken wij uit naar de komende 35 jaar en horen wij graag van u, waarin wij ons verder kunnen verbeteren.


Een jubileum moet gevierd worden!

Bij een jubileum is het goed om terug te kijken, maar zeker ook van belang om vooruit te kijken. Wat dat betreft hebben we nog veel moois in het vooruitzicht. Ons jubileum jaar start in april 2019 en hopen we volgend jaar april af te sluiten. Een jubileum moet gevierd worden en dat gaan we ook doen. In het komende jaar zullen we van ons laten horen en wij hopen dat wij u hiermee mogen verrassen.


Blijven verrassen

Zo leest u in dit magazine over onze eerste acties, later volgen er meer. Maar los van de acties en festiviteiten, zal het vooral onze uitdaging worden om u elke keer te blijven verrassen met de passie, gedrevenheid en slagkracht die u van ons gewend bent en mag blijven verwachten. Wat dat betreft kijken wij uit naar de komende 35 jaar en horen wij graag van u, waarin wij ons verder kunnen verbeteren.


Bert Roordink en Jan Dunnink

“Het is onze uitdaging om u te blijven verrassen met de passie, gedrevenheid en slagkracht die u van ons gewend bent.”

Jan Dunnin
k