D.I. Koeltechniek

Dol op de betrouwbare MAN TGE

Betrouwbaarheid. Dat vraagt ondernemer Jan Willem Mol van zijn mensen, zijn auto’s en van de bedrijven waarmee hij samenwerkt. Zit dat goed, dan ontstaat er een jarenlange samenwerking. Zoals die met Roordink Bedrijfswagens.

Langzaam druppelen de servicemonteurs van D.I. Koeltechniek in Putten binnen op kantoor. Collega’s worden bijgepraat, de voorraad onderdelen in de bus wordt aangevuld en dan zit de werkdag er weer op. Mede-eigenaar Jan Willem Mol blijft achter, want hij draait vandaag de storingsdienst. “We zijn 24/7 bereikbaar voor onze klant. Dat moet ook wel, want een defecte koeling of vriezer kan niet wachten tot morgen. Service is in onze branche daarom erg belangrijk.”

Het comfort van een luxewagen

Die service, geboden door een team van ervaren en gecertificeerde monteurs, zorgt ervoor dat D.I. Koeltechniek een goede naam heeft opgebouwd. Klanten uit de horeca, groothandel, industrie en overheid weten het bedrijf al bijna 25 jaar te vinden voor professionele koel- en vriessystemen. Daarnaast heeft de installatie van airconditioning en warmtepompen bij particulieren een vlucht genomen. De monteurs rijden dan ook de wijde regio door in hun goed uitgeruste bedrijfswagens. De helft daarvan is een MAN TGE.

“We kiezen de laatste jaren voor de TGE omdat het een betrouwbare auto is. Doordat deze bestelwagens worden geproduceerd door een truckgigant als MAN, weet je dat ze degelijk gebouwd zijn. Je merkt het ook aan het rijcomfort. Het is natuurlijk een werkpaard, maar het lijkt een luxewagen.”

Wederzijdse band

Dat Roordink dezelfde goede service biedt als zijzelf gaf voor Mol de doorslag. “We hebben nu twee keer door stomme pech stilgestaan en dan is vervangend vervoer of een oplossing snel geregeld. Bel je met de werkplaats, dan word je direct en vakkundig geholpen. Je merkt dat ze die wagen door en door kennen. Verkoopadviseur Arjan Liefting komt hier ook regelmatig even op de koffie om te horen wat er speelt. Dat vind ik belangrijk in een bedrijf. Dat er een wederzijdse band is. Inmiddels staat er weer een nieuwe TGE in bestelling, dus voorlopig blijft die band ook bestaan.”


“Roordink kent deze wagens door en door.”

Jan Willem Mol