H2E POWER:

Omdat elektrisch rijden de toekomst is


Roordink werkt continu aan de ontzorging van de klant door het aanbieden van complete bedrijfswagenoplossingen. Hierbij werken wij volgens het alles-onder-één-dak-principe. Nu de aanschaf van elektrische bedrijfswagens steeds vanzelfsprekender wordt, hebben wij ons dienstenportfolio daarom uitgebreid met een nieuw label: H2E Power.

Onder het label H2E Power vindt u, naast ons aanbod aan elektrische bedrijfswagens, een uitgebreid aanbod aan laadpalen en laadpassen. Zo kunt u direct na ingebruikname van uw nieuwe elektrische bedrijfswagen zorgeloos op weg.

Kiest u voor een product van H2E Power? Dan kiest u daarmee voor een betrouwbare partij, die alle kennis rondom de bedrijfswagen in huis heeft. Onze verkoopadviseurs zijn speciaal getraind om u optimaal te kunnen adviseren over de vele mogelijkheden van elektrisch rijden.

Flexibel en voordelig laden

Met de H2E Power laadpas kunt u uw elektrische bedrijfswagen flexibel en voordelig laden bij elk publiek laadstation in Nederland. Daarnaast is de H2E Power laadpas in vrijwel heel Europa te gebruiken. De kosten van het laden worden maandelijks in rekening gebracht op één overzichtelijke nota. Wij bieden twee soorten laadpassen: de Flex laadpas en de Zeker laadpas. Met de Flex laadpas bent u volledig flexibel; u rekent eenvoudig per laadsessie af. Dit is ideaal wanneer u niet precies in beeld heeft hoe vaak per maand u uw bedrijfswagen wilt opladen. Wilt u liever vooraf duidelijkheid over de kosten? Dan kiest u voor de Zeker laadpas. Met deze pas betaalt u iedere maand een vast bedrag. Ideaal wanneer er regelmatig onderweg wordt geladen, u bespaart namelijk op het starttarief. Voor meer details hierover verwijzen wij u graag naar onze website óf naar één van onze verkoopadviseurs.

Meer weten?

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van H2E Power? Neem dan een kijkje op www.h2epower.nl of neem geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs via 0342-421421.

Dagelijks vol energie op weg

Wij leveren diverse AC laders uit voorraad. Hierdoor kunt u bij aflevering van uw nieuwe voertuig direct beschikken over een laadpaal die bij uw situatie past. Heeft u specifieke wensen, zoals de installatie van een DC lader? Onze gespecialiseerde laadpaaladviseurs kijken graag met u naar de mogelijkheden. Zij vertellen u ook of en welke voorbereidingen getroffen moeten worden. Denk hierbij aan aanpassingen in uw infrastructuur en de bepaling van de juiste plaats voor de lader.