ROORDINK NIEUWS


Ontdek de features van de nieuwe

MAN Truckgeneratie 2022


Nog meer comfort, veiligheid, connectivity en een lagere TCO. Een jaar na de introductie van de MAN New Truck Generation lanceert MAN nieuwe product features voor de TGX, TGS, TGM en TGL. De nieuwe systemen en uitvoeringen maken de TG truckgeneratie nog veiliger en gebruiksvriendelijker. Meest opvallend is het verdwijnen van de buitenspiegels. Het optionele MAN OptiView vervangt de traditionele buitenspiegels door twee displays en vijf camera’s, wiens beelden worden getoond op twee grote hogeresolutieschermen op de A-stijlen en op het display van het mediasysteem. De chauffeur kan kiezen uit verschillende zichtopties, die stuk voor stuk de dode hoek elimineren en bovenal de veiligheid aanzienlijk verhogen.

Qua verbruik constateert TÜV een extra brandstofbesparing van 3,7% dankzij nieuwe aandrijflijnfuncties en aerodynamische verbeteringen op de TGX 510. Bovenop de reeds gerealiseerde besparing van 8,2% komt de nieuwe MAN daarmee uit op maar liefst 11,9%! De nieuwe trucks zijn daarnaast efficiënter en digitaler. MAN OptiView, MAN CruiseAssist, over-the-air updates met MAN Now en nieuwe digitale diensten zijn slechts enkele van de innovaties die tussen nu en begin 2022 op de markt komen. Deze features bieden chauffeurs en transportbedrijven grote voordelen in hun dagelijkse werkzaamheden. Benieuwd naar de nieuwe MAN Truckgeneratie 2022? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur.

De volledig elektrische Maxus eDeliver9 is nu leverbaar

Hij is ruim, krachtig, luxueus én 100% elektrisch. Na het succes van de kleinere eDeliver3 is vanaf dit najaar nu ook de langverwachte Maxus eDeliver9 leverbaar. De eDeliver9 is de opvolger van de EV80 en is verkrijgbaar met drie accupakketten tot wel 89 kWh, twee lengtematen en twee hoogtematen. Hierdoor is er altijd een bus die bij u past. Qua uitrusting kiest Maxus voor één standaard uitrustingsniveau: de meest uitgebreide.

Met een laadvolume van 11m3 en een laadvermogen van 1.200 kg (type LH2) of 1.350 kg (type LH3) is de eDeliver9 met recht een grote, elektrische bestelwagen. Door de uitstekende prestaties van de aandrijflijn geeft de Maxus eDeliver9 u bovendien de mogelijkheid om een aanhanger van 1.500 kg te trekken, een unicum in zijn klasse.

Snel en eenvoudig

een carrosserieofferte via de tool op onze website

Wie kiest voor Roordink, kiest voor kwaliteit en expertise. Onze eigen carrosserieafdeling in Veenendaal verzorgt al dertig jaar maatwerk carrosserieoplossingen voor onze klanten. Om u nog beter van dienst te zijn kunt u nu snel en eenvoudig een offerte opvragen via de carrosserietool op onze website. Selecteer het gewenste type laadbak, de afmetingen, de gewenste toebehoren, vloer en kleur en u ontvangt binnen 48 uur een heldere offerte.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op: www.roordink.nl/carrosserietool