Arjan en Nick


Even kennismaken met uw MANnen voor de aanschaf van een TGE

Sinds 2017 is de MAN TGE beschikbaar bij Roordink Bedrijfswagens. De komst van deze bestelwagen betekent voor ons ook de uitbreiding van ons verkoopsegment. Met deze uitbreiding hebben wij inmiddels ook twee verkoopadviseurs weten aan te trekken, een verkoopadviseur voor de regio’s Barneveld en Veenendaal en een verkoopadviseur voor de regio’s Coevorden en Zwolle.

Arjan Liefting (Zuid) en Nick Wever (Noord) zijn de verkoopadviseurs op het gebied van de lichte bedrijfswagens bij Roordink bedrijfswagens. Zij doen hun best om voor u de meest passende bedrijfswagen samen te stellen of uit voorraad op te zoeken, zodat u vervolgens jarenlang kunt genieten van uw nieuwe MAN TGE.

De TGE is te bestellen in zeer diverse uitvoeringen. Van een gesloten bestelwagen tot meubelbak, pick-up of koelwagen, het is allemaal mogelijk. U kunt kiezen voor een diesel aangedreven voertuig, maar een elektrische variant is inmiddels ook verkrijgbaar. Daarnaast zijn er legio opties te kiezen op het door u gekozen voertuig, zodat u de auto helemaal aan kunt passen naar uw wensen en werksituatie. Betimmeringen en complete laadbakken kunnen wij in eigen huis voor u verzorgen, onze speciale carrosserie afdeling denkt graag met u mee om de juiste vervoersoplossing te vinden.

Roordink Bedrijfswagens heeft ook altijd diverse voertuigen op voorraad staan. Kijk daarvoor op onze website www.roordink.nl. Arjan en Nick kijken graag naar de beste oplossing voor uw situatie.


Wanneer u kiest voor de MAN TGE kiest u tevens voor onze uitstekende (24-uurs) service met de truckmentaliteit die bij MAN hoort. Deze truckmentaliteit beperkt uw stilstand tot een minimum.