THE NEW

MAN

TRUCK GENERATION

De nieuwe MAN Truck Generation is er!

De meest comfortabele, economische, ergonomische en digitale truck ooit!


Bij de ontwikkeling van de nieuwe MAN Truck Generation is goed geluisterd naar de wensen en de eisen vanuit de branche. Maar liefst 360 chauffeurs en ondernemers zijn derhalve nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe MAN truck. Het resultaat is een krachtige en elegante MAN Digitized Truck Generation die dé perfecte werkplek biedt voor de chauffeur. De volledig nieuwe cabine met digitale cockpit is ontworpen met maar één doel: maximaal bedieningsgemak en rij- en rustcomfort.

Tegelijkertijd is de nieuwe MAN truck zó ontwikkeld dat de bedrijfskosten voor de ondernemer zo laag mogelijk blijven. In de praktijk betekent dit een lager bandstofverbruik, lagere reparatie- en onderhoudskosten en een hogere uptime. Dankzij een scala aan innovatieve, digitale services heeft de ondernemer bovendien te allen tijde inzicht ín en grip op zijn transportkosten. De nieuwe MAN Truck Generation is immers altijd connected.

TGX

TGS

TGM & TGL

EFFICIENCY CONCEPT

Het EFFICIENCY CONCEPT resulteert in uitzonderlijk lage bedrijfskosten en is hiermee dé sleutel tot winstgevendheid.

  1. >10% lager brandstofverbruik
  2. 3% lagere R&O kosten
  3. Maximaal laadvermogen

CABIN CONCEPT

Het CABIN CONCEPT van de nieuwe MAN combineert uitstekende ergonomie, functionaliteit en een krachtig ontwerp én de beste werk- en rustplek.

  1. De ideale werkplek
  2. Scala aan assistentiesystemen
  3. Comfortabel rust- en slaapgedeelte
  4. Krachtig & elegant design

UPTIME CONCEPT

Het UPTIME CONCEPT garandeert een maximale betrouwbaarheid, een minimale uptime en uiteraard een uitstekende after sales dienstverlening.

  1. Maximale betrouwbaarheid
  2. Minimale downtime

PARTNER CONCEPT

Dankzij het PARTNER CONCEPT staat de MAN organisatie altijd paraat, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Wij begrijpen als geen ander dat uw trucks weer snel de weg op moeten.

Meer zien van de nieuwe generatie MAN?

Bekijk nog meer videomateriaal van de nieuwe trucks en de trucks in 360 graden.

Benieuwd naar de nieuwe generatie?

Laat uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op.